<P>Hi.</P>
<P>My .cnd file has</P>
<P>BOOK: Local Axes<BR>NUMBER: 5 CONDITION: Localaxes<BR>&nbsp;CONDTYPE: over
surfaces<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
1.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
1.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
1.0<BR>END CONDITION</P>
<P>When, in bas file i call this values, like this:</P>
<P>**TESTE1<BR>*set cond Localaxes
*elems<BR>*if(CondNumEntities(int)&gt;0)<BR>*loop elems
*OnlyInCond<BR>*ElemsNum *cond(1)<BR>*end<BR>*endif </P>
<P>I&nbsp;don't have any result. Do you know why?</P>
<P>If i do this:</P>
<P>**TESTE1<BR>*set cond Localaxes *elems<BR>*loop elems <BR>*ElemsNum
*cond(1)<BR>*end</P>
<P>I have this results:<BR>*TESTE1<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 3
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 4 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 5
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 6 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 7
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 9
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10 1.0</P>
<P>But&nbsp; i have assigned for cond(1) the value&nbsp;2 !!</P>
<P>Thanks.</P>