<DIV><FONT face=Arial size=2>Yes, i'm sure that some elements are assign.
Because when i use Entities Localaxes i have:</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV>
<DIV>E 5 - 1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E 8 - 1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E
9 - 1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E 10 - 1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E 11 -
1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E 22 - 1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E 34 - 1 2
3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0<BR>E 44 - 1 2 3 4 1.0 0.0 0.0 0.0 1.0</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>There are really 8 elements assigned when i save
the project.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>It's possible have a conflite between&nbsp;the
combobox and assign button?</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Like i told you before, i have some problems with
combobox. </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I made my combobox like in Load Cases of
Nastran.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>&nbsp;So, when i create a new value to be insert in
combox(in anyone&nbsp;of combobox&nbsp;i have) all assigned conditions are
deleted.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Thank you.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>It seems that it not exists any element with this
condition.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Are you sure that do you&nbsp;have
some&nbsp;element have this <FONT face="Times New Roman" size=3>Localaxes
condition applied over them? </FONT></FONT></DIV>
<DIV>Use draw condition&nbsp;when&nbsp;visualizing the mesh.</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>After apply to geometric surfaces, must generate
again the mesh to transfer to the elements.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>What type of elements do you have: surface elements
(triangles or quadrilaterals) or volume elements (tetrahedras,
etc)?</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV>
<DIV>In other hand, your "Localaxes" is only the name of a condition,
but&nbsp;don't use the GiD local axes internal concept </DIV>
<DIV>(read help about&nbsp;#LA# fields).</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Regards</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Enrique Escolano</FONT></DIV></DIV>
<BLOCKQUOTE dir=ltr style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT:
5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
<DIV style="FONT: 10pt arial">----- Original Message ----- </DIV>
<DIV style="BACKGROUND: #e4e4e4; FONT: 10pt arial; font-color:
black"><B>From:</B> <A title=ascosta@portugalmail.pt
href="mailto:ascosta@portugalmail.pt" target=_blank>ascosta@portugalmail.pt</A>
</DIV>
<DIV style="FONT: 10pt arial"><B>To:</B> <A title=gidlist@gatxan.cimne.upc.es
href="mailto:gidlist@gid.cimne.upc.es"
target=_blank>gidlist@gid.cimne.upc.es</A> </DIV>
<DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Sent:</B> Thursday, November 24, 2005 12:00
AM</DIV>
<DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Subject:</B> [GiDlist] Problem in .Bas
file</DIV>
<DIV><BR></DIV>
<P>Hi.</P>
<P>My .cnd file has</P>
<P>BOOK: Local Axes<BR>NUMBER: 5 CONDITION: Localaxes<BR>&nbsp;CONDTYPE: over
surfaces<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
1.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
1.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE:
1.0<BR>END CONDITION</P>
<P>When, in bas file i call this values, like this:</P>
<P>**TESTE1<BR>*set cond Localaxes
*elems<BR>*if(CondNumEntities(int)&gt;0)<BR>*loop elems
*OnlyInCond<BR>*ElemsNum *cond(1)<BR>*end<BR>*endif </P>
<P>I&nbsp;don't have any result. Do you know why?</P>
<P>If i do this:</P>
<P>**TESTE1<BR>*set cond Localaxes *elems<BR>*loop elems <BR>*ElemsNum
*cond(1)<BR>*end</P>
<P>I have this results:<BR>*TESTE1<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 3
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 4 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 5
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 6 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 7
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 9
1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10 1.0</P>
<P>But&nbsp; i have assigned for cond(1) the value&nbsp;2 !!</P>
<P>Thanks.</P></BLOCKQUOTE>