<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2800.1522" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>It seems that it not exists any element with this 
condition.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Are you sure that do you&nbsp;have 
some&nbsp;element have this <FONT face="Times New Roman" size=3>Localaxes 
condition applied over them? </FONT></FONT></DIV>
<DIV>Use draw condition&nbsp;when&nbsp;visualizing the mesh.</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>After apply to geometric surfaces, must generate 
again the mesh to transfer to the elements.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>What type of elements do you have: surface elements 
(triangles or quadrilaterals) or volume elements (tetrahedras, 
etc)?</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV>
<DIV>In other hand, your "Localaxes" is only the name of a condition, 
but&nbsp;don't use the GiD local axes internal concept </DIV>
<DIV>(read help about&nbsp;#LA# fields).</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Regards</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Enrique Escolano</FONT></DIV></DIV>
<BLOCKQUOTE dir=ltr 
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
  <DIV style="FONT: 10pt arial">----- Original Message ----- </DIV>
  <DIV 
  style="BACKGROUND: #e4e4e4; FONT: 10pt arial; font-color: black"><B>From:</B> 
  <A title=ascosta@portugalmail.pt 
  href="mailto:ascosta@portugalmail.pt">ascosta@portugalmail.pt</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>To:</B> <A title=gidlist@gatxan.cimne.upc.es 
  href="mailto:gidlist@gid.cimne.upc.es">gidlist@gid.cimne.upc.es</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Sent:</B> Thursday, November 24, 2005 12:00 
  AM</DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Subject:</B> [GiDlist] Problem in .Bas 
  file</DIV>
  <DIV><BR></DIV>
  <P>Hi.</P>
  <P>My .cnd file has</P>
  <P>BOOK: Local Axes<BR>NUMBER: 5 CONDITION: Localaxes<BR>&nbsp;CONDTYPE: over 
  surfaces<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Rolling_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Transverse_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_X<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_Y<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  0.0<BR>&nbsp;&nbsp; QUESTION: Normal_direction_Z<BR>&nbsp;&nbsp; VALUE: 
  1.0<BR>END CONDITION</P>
  <P>When, in bas file i call this values, like this:</P>
  <P>**TESTE1<BR>*set cond Localaxes 
  *elems<BR>*if(CondNumEntities(int)&gt;0)<BR>*loop elems 
  *OnlyInCond<BR>*ElemsNum *cond(1)<BR>*end<BR>*endif </P>
  <P>I&nbsp;don't have any result. Do you know why?</P>
  <P>If i do this:</P>
  <P>**TESTE1<BR>*set cond Localaxes *elems<BR>*loop elems <BR>*ElemsNum 
  *cond(1)<BR>*end</P>
  <P>I have this results:<BR>*TESTE1<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 2 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 3 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 4 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 5 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 6 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 7 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 8 1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 9 
  1.0<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp; 10 1.0</P>
  <P>But&nbsp; i have assigned for cond(1) the value&nbsp;2 !!</P>
  <P>Thanks.</P></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>