<!doctype html public "-//w3c//dtd html 4.0 transitional//en">
<html>
<body bgcolor="#FFFFFF">
Thank you Enrique,
<p>Every thing is right now : THERE IS NO BUG !
<p>Nevertheless, note that my problem came from the definition of my condition.
In the .cond file it was:
<p>&nbsp;&nbsp;&nbsp; NUMBER 4 CONDITION: Selection_od_Surfaces
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONDTYPE:over surfaces
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; CONDMESHTYPE:over face elements
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; QUESTION:Select#CB#(surfaces)
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; VALUES:surfaces
<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; END CONDITION
<p>This condition is cannot be assigned whenever I use the command "Gid_AssignData
condition". Actually, I must modify the property CONDMESHTYPE "over face
elements" with "over nodes" if I want that the command runs !?! It was
just for information, because I do not well understood&nbsp; what appends
here.
<p>Thank you again.
<p>G.W.R. Geis
<br>&nbsp;
<p>Enrique Escolano wrote:
<blockquote TYPE=CITE><style></style>
<font face="Arial"><font size=-1>Hello,</font></font>&nbsp;<font face="Arial"><font size=-1>I
tried a similar command, with GiD 7.5.3b, and the included sample problemtype
"ansys55_3D"</font></font>&nbsp;<font face="Arial"><font size=-1>I creatde
some surfaces, loaded the problemtype, and used</font></font>&nbsp;<font face="Arial"><font size=-1>set
values "1 0 1 0 1 0"</font></font>
<br><font face="Arial"><font size=-1>set ligne "1 3"</font></font>
<br><font face="Arial"><font size=-1>GiD_AssignData condition&nbsp; Surface-Constraints
surfaces $values $ligne</font></font><font face="Arial"><font size=-1>And
it assigned well this condition values to the surfaces 1 and 3</font></font>&nbsp;<font face="Arial"><font size=-1>Check
the value of your parameters $values and $ligne.</font></font><font face="Times New Roman"><font color="#FF0000"><font size=+0>GiD_AssignData
condition Selection_of_Surfaces surfaces $values $ligne</font></font></font><font face="Arial"><font color="#000000"><font size=-1>-
values must have the same number of parameters as in the 'Selection_of_Surfaces'
condition definition ( see .cnd file)</font></font></font><font face="Arial"><font color="#000000"><font size=-1>-
ligne must have a list of surface identifiers</font></font></font>&nbsp;<font face="Arial"><font color="#000000"><font size=-1>Can
use WarnWinText to debug your current values</font></font></font>&nbsp;<font face="Arial"><font color="#FF0000"><font size=-1>WarnWinText
"values=$values ligne=$ligne"</font></font></font><font face="Times New Roman"><font color="#0000FF"><font size=+0>GiD_AssignData
condition Selection_of_Surfaces surfaces $values $ligne</font></font></font>&nbsp;&nbsp;<font face="Arial"><font color="#000000"><font size=-1>Enrique
Escolano</font></font></font>&nbsp;
<br>----- Original Message -----
<blockquote dir=ltr 
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
<div 
  style="BACKGROUND: #e4e4e4; FONT: 10pt arial; font-color: black"><b>From:</b>
<a href="mailto:ieea@club-internet.fr" title="ieea@club-internet.fr">IEEA</a></div>

<div style="FONT: 10pt arial"><b>To:</b> <a href="mailto:gidlist@gatxan.cimne.upc.es" title="gidlist@gatxan.cimne.upc.es">GIDliste</a></div>

<div style="FONT: 10pt arial"><b>Sent:</b> Friday, August 12, 2005 3:30
PM</div>

<div style="FONT: 10pt arial"><b>Subject:</b> [GiDlist] GiD_AssignData
: bug with surfaces !?</div>
&nbsp;Hello,
<p>I encounter some problems each time I automatically assign a condition
to some surfaces in GID 7.5.3b.
<p>The command I used is :
<p><b>...</b>
<br><b>#-- Lecture du mot cle #SELECTEDSURFACES --------------------------------------</b>
<br><b>&nbsp;if {[string equal "#SELECTEDSURFACES" $chaine] == 1} then
{</b>
<br><b>&nbsp; incr position</b>
<br><b>&nbsp; set ligne&nbsp;&nbsp; [lindex $list_ligne $position]</b>
<br><b>&nbsp; set list&nbsp;&nbsp; [split $ligne]</b>
<br><b>&nbsp; set nb_element_list&nbsp; [llength $list]</b>
<br><b>&nbsp; set nbslctd_surfaces&nbsp;&nbsp; [lindex $list 0]</b>
<br><b>&nbsp; incr position</b>
<br><b>&nbsp; set ligne&nbsp;&nbsp; [lindex $list_ligne $position]</b>
<br><b>&nbsp; set liste&nbsp;&nbsp; [split $ligne]</b>
<br><b>&nbsp; set laliste&nbsp;&nbsp; [list $liste]</b>
<br><b>&nbsp; set nb_element_list&nbsp; [llength $liste]</b>
<br><b>&nbsp; set values&nbsp; ""</b>
<br><b>&nbsp; <font color="#FF0000">GiD_AssignData condition Selection_of_Surfaces
surfaces $values $ligne</font></b>
<br><b>&nbsp;}</b>
<br><b>...</b>
<p>where Selection_of_Surfaces is the name of my condition and ligne is
a list deduced from the reading of a file.
<p>I do the same for lines and points (using the same type of procedure)
and I have no problem.
<p>Do you think that I made a mistake or there is a bug in GID 7.5.3b ?
Is there the same problem with the newest version of GID ?
<p>Thank you.
<p>G.W.R. Geis
<br>&nbsp;
<br>&nbsp;</blockquote>
</blockquote>

</body>
</html>